24.11.2012

Penni

Annen metsästys tuotti tulosta ja Penni saapui perjantain kunniaksi Orivedelle asti Linon leikkeihin. Ihana kun joka päivä kysynyt et onks jo perjantai ja tuleeko Anne tänään tuomaan Penniä. Penni on tuos kuvas oikealla ja Sami vasemmalla. Tärkeitä leluja. Tänään oli Topi koiramme remmi valjaina ja Linoo pelastettiin kaivosta vetämällä valjaista. "kuka tulis pelastamaan minut, olen tippunut kaivoon?" ..kauheeta mut sellasia kun näytetään Fireman Samissa, niin tietty leikkii samoja.

Esa on tosi kipee..ei pysty edes syömään..kurkku ihan tulessa. Netis luki tosiaan et olo ihan jäätävä ja ei oo kulemma Esallakaan tollaista ennen ollu. Voin vaan kuvitella miltä vaarista tuntu sillon kun oli pari kuukautta kurkku ihan auki syöpähoidoista ja eli liemillä ja velleillä kun ei lainkaa pystynyt syömään. Kamalia juttuja mut parasta kun niistä selviää ja saa taas nauttia elämästä.

Oltiin joulunavauksessa ja vietiin pukille Linon piirrustus ja toive viel yhdestä helikopterista. Jätkällä on jo monta helikopteria..poliisi ja palohelikopteri jne.. Mut viel kuulemma yks tarvitaan. Koptereista roikkuu millon mitäkin naruja ja ne pelastaa ihmisiä. Tärkeitä juttuja.

Meitä haastateltiin lehteen joulupukin pajan edes..jännä nähdä mitä siihen tulee ja varsinkin kun kuvat ei tahtoneet onnistua kun niin hämärää. Kiva juttu se pukki ja hieno konttuuri. Jonos oltiin n.20min..meni tosi nopeaan, jotkut kai venannu reilun puoltuntiakin. Elmeri äiteineen oli messissä ja meille jatkettiin iltapalalle. Sain Annelta kolmionmalliset korvikset, niin räleet ja näyttävät. Mielenkiintoista kun muoti muuttuu ja vaihtelu virkistää! Värejä, muotoja, piristää ja personoi pukeutumista.

S

S