25.11.2012

Sun ja mun sunnuntai

On niin paljon asiaa et en tiä mistä aloittaisin.
Eilen oli ihmeellinen hetki kun lapset oli nukahtanu puol yhdentoista aikaan ja me Esan kaa kahdestaan istuttii sohval jopa tunti! Syötiin sipsejä ja katsottiin telkkarii. Ei meil yleensä oo tollasia hetkiä illal kun Espe menee usein aiemmin nukkumaan kun lapset ja se siitä niin erityisen tekikin. Mut nyt tänään isi ei jaksanu valvoo niin myöhään kun Lenni, lähempänä yhtätoista.

Aamupalalle suunnattiin anoppilaan, tosin vasta lounasaikaan lähemmäs puoltapäivää..nukuttiin pitkään. Pari ihanaa lehteä selasin kakkupalan ja kahvin kera, puuroo oli jo niiden alla vattan pohjalla.

Linon kaa askarreltiin paperista saksien ja liiman kera isot kirjaimet Lino ja Lenni. Tuon Lino aloitti itse leikkamaal ensin 20cm soiroja, liimas pari yhteen ja huomas et niistähän tuli L kirjain ja leikkas ja liimas sit loputkin. O kirjaimes oli turvauduttava äidin apuun.
Tykkää kirjaimista ja kai oppii lukeen täs vuoden aikana. Olin ite samanikäinen kun aakkoset suju ja neljä veenä luin. Tasan kaksvuotiaana Lino kirjoitti koneella oman nimensä ja muutaman muun ja nyt kolme veenä kirjoo kynällä paperille. Ihme tyyppi. : )

Kotio päin, Lino isin kaa sisälle ja koirat lenkille. Edellispäivän parin tunnin lenkistä oli jalat väsyneet ja meninkin lyhyesti ja hölkäten sillain kivalla fiiliksellä max puoltuntia.

Viideltä zumbaan! Ikävä oli jo sinne kova ja kun Lenni sopivasti oli menossa päikkäreille sillon niin isot miehet rupes katsomaan formuloita ja vihdoin sain kokee tanssillisen jumpan. Ihanaa!

Ohjaaja on niin mieletön, vetää ite täysil edessä hymy kasvoilla ja revittelee ja menee niin helpon näköisesti, ihan paras fiilis siel mut ite räpiköin kun ei meinannu tähän väsyneeseen kaaliin upota sarjat mut menikuinmenikin lopulta. On se niin kivaa! Huomaamattaan jumppaa tanssien ja menevän musiikin kera. Jee!

S