4.11.2012

Sunnuntai jälkeen synttäreiden

Palomiehille tuli sukellustehtävä ja aamu menikin seuratessa nakupellen touhuja kylppärissä. Paloautoon saa vettä ja siinä on nappi mistä sitä ruiskuttaa.

Joo ja ihan innoissaan olen maratonhommista. Oon melki vannonu et enää koskaan mene siis en siks ettei se kivaa olis, hienoimpia kokemuksia elämässäni mut ei kovinkaan terveellistä kropalle sellainen rasitus "treenaa kuin maratonille, mut älä koskaan juokse sitä" Mut mehän varataan Annen kans reisut huomenna ja katotaan miten käy! 30km per vko treeniä niin sillä usklatais jo lähtee, ennen mentiin melki treenaamatta, mut enää ei olla siinä kunnossa, mä en lähelläkään. Tästä kaikesta intoutuneena tein tunnin rivakan lenkin..suurinosa kävellen vaunuja työntäen ja loppumatka juosten ja vatsalihaksiin se eniten ottaa, ne on niin heikot vieläkin. Meni Lennin jälkeen jotenkin tosi huonoon kuntoon ja sattu vatsalihaksiin monta kuukautta pelkkä kävelykin. Eiköhän ne siitä..maltti on valttia.

Linon piti jäädä tänään omasta tahdostaan mummille yökylään mutta halusikin yhtäkkiä kotiin lähteä ja tietenkin tuli mukaamme. Käpertyi isänsä kainaloon ja katsoivat yhdessä lahjaksi saamansa Palomies Sami dvd:n. Mentiin Lennin kans katsomaan myös pari jaksoa ja ihana käpertyä porukalla sängylle.

Raskaana ja rappiolla..näin ohjelman nimen ja tiesin että tota ohjelmaa en halua ikinä katsoa, tässä sitä sivusilmäilen ja toivottavasti tuosta on hyötyä monille lapsille ja heidän äideilleen. Tupakan ja alkoholin vaarat käydään läpi vauvan asemasta. Tupakassa on 4200 kemikaalia joista 68 on syöpää aiheuttavia ja yksi hiilimonoksini heikentää hapen saantia ja on todella vaaraksi vauvalle ja aiheuttaa enneaikaista syntymää. Nyt käyvät läpi alkoholia ja sitten ravintoa ja ylipainoa. Voi ja näyttävät keskosia. Sattuu katsoa.

Kimi voitti tänään pitkästä aikaa! Ja mahtavia kommentteja tallille kesken ajon..tyyliin "antakaa minun olla rauhassa, tiedän mitä teen" :)

yötä

S