21.11.2012

Kaikenlaista koteloo

Maiski se etsi mulle ebaystä tuollaisia kamerakoteloita kun vihjasin et olis tarves jos sattuu jossain törmään. Hinnatkin kohdillaan ja mullahan ei luottokorttia niin lupas viel sitäkin lainata, siis hoitaa koko jutun. Mahtavaa!

Esan tauti ei ollu enterovirus vaan angiina tai sit kaikkee kerralla mut kipee se on ja kova kuume ollu, tosin kovaan päänsärkyynsä syönyt lääkettä niin kuume heittelee sen mukaan. Jaksoi olla lasten kans sen aikaa kun kävin joogas, tai Lenni se nukku iltaunensa just sillon ja Linon kans sit saivat olla kahdestaa.

Jooga tuntu haastavalta tänään. Sehän se kun harjoitus aina suht sama niin tuntee kropassaa eroavaisuudet erikertoina. Tänään pääsin muutamaan asanaan helpommin kun aiemmin mut pandat eli mitä ne ny on siis alavatsan ja ja peräaukon lukot ei pysyny..niin ei tota helppo ollu tohon kirjoittaa. Siis ne pandat säätelee miten hengitys kulkee ja ohjaa hengityksen koko kroppaan aina niihin sisäelimiin ja siäisiin lihaksiin asti. Joku joogi varmasti naurais tälle mun selitykselle mut tonnepäin se on. Esim jos tää takapuolen panda ei oo aktivoituna..ei hengitys kulje selkäpuolelle. Voima tulee sisältäpäin ja näin ei tarvii jännittää ulkosia lihaksia siis hartioita vaikka kun kädet vaan pysyy sivuilla sen ajatuksen ja hengityksen voimalla ja se että ajattelee et sormet menee vastakkaisista seinistä lävitse.

Jalat rupee pikkuhiljaa menee lootukseen asennos ku toisessakin mut aina ei kädet yltä niistä kii. Teen harjoitusta siis vain ja ainoastaan kerran viikos joten kehitystä ei kauheasti ees tapahdu. Joskus olis hauska koittaa kuukausi harjoittaa vaik kolmasti viikos niin kuin kehittyiskään.

Lino ja Lenni halii toisiaan. Mun on saatava tänne sellanen kuva. Äsken tuos ku koko porukka oltii tv-huoneen lattial ja Lino makas siinä ja Lenni mönkii sen päällä ja pussailee ja puskee päällään Linoa vasten. Ihana!
Usein menee Linoa vasten päänsä kanssa ja nyt Lino oppinut pysähtymään ja huomioimaan pikkuveikan, noin paljon Lenni tykkää Linosta!

Esa tuli näyttämään just kuvaa kurkustaan, hyi stana! Täynnä valkosii rakkuloita, en haluu tota tautia, ei ei! Meen kurlaan just ny merisuolavedel.

S