4.11.2012

Synttärit

Tää kuva päivältä ennen juhlien alkua ja kuinka innoissaan odotti vieraita!

No nyt on juhlat juhlittu ja eipä tän onnistuneemmin enää voinu mennä! Pysyttiin terveinä, muutama vieras oli kipeä mutta talo täyttyi reilusta 30 juhlijasta. Meno oli ihan mieletöntä!

Nää oli ekat kekkerit aikoihin et mulla oli kattauskin jo valmiiks aseteltuna aamulla joten just hienosti ja nappiin meni aikataulullisesti järjestelyt ja ei tullu ressiä mihinkään suuntaan. Mun äite hääräs keittiössä ja mummi tsekkas lasten perään. Tosin Anne kävi Linon nukutuslenkillä rattailla, joo siis Lino laitettiiin nukkumaan rattaisiin sillä sisällä ei olis malttanut mutta Anne se veti 1,5h lenkin ennenkun poika oli unessa ja oli viel huudellu kyydissä "minä en muuten sit nuku vielä" kun Anne oli kurvaillu kotia kohden : )

Tarjoilut piisas hyvin loppuiltaan asti. Meil oli megaiso salaatti ja sen vierellä lisäks siemeniä ja pähkinöitä. Karjalanpiirakoita ja pikkunakkeja..Linon pyynnöstä. Kaks kakkua ja mokkapaloja, keksejä, tummaa suklaata. Pikku naposteltavia esim ruisnappeja raejuustotäytteellä ja riisikakkuleipiä voin ja basilikan kera. Porkkana ja kurkkutikkuja, dippiä ja juustotikkuja.

Lino hienosti avasi lahjoja ja tervehti ihmiset mitä uskalsi, joitain ihmisiä kohtaan kun vähän jännitti. Juoksi ympäriinsä innoissaan juhlistaan ja juoksikin aina puoleenyöhön asti! Oikeesti eipä paljoo pysynyt paikallaan, toki ne hetket kun kummiensa kanssa rakensi pikkulegoja. Palomiehet kurvas pihaan paloautolla, joivat kaffet ja sen jälkeen koitti tutustuminen paloautoon, vitsi miten jännää ja se hetki kun paloauto ajoi taloamme kohti vilkut päällä ja lapsilla nenät kii lasissa.

"kiitos että oli mun palomiessynttäreillä" Lino toivotti lähtijöille. Onneksi vieraita piisasi aina yömyöhään ja synttärit sai näin jatkua aina nukkumaan menoon asti.

Kimble oli kova sana, monta kierrosta aikuisten kera keittiönpöydän ääressä ja hauskaa näytti tyypeil olevan, Lino sai sen mummelilta ja Pepeltä lahjaksi. Vanha peli ja edelleen niin hitti.

Nukahdan ny..zzz

s