25.11.2012

Leikkejä

Tää vanha kuva. Nyt on käyny niin kun uudel kamerallani kuvaan ja on ne kuvat siel eikä täs puhelimessa. Olis syytä opetella siirteleen kuvat sieltä tähän puhelimeen ja saisin blogiinkin niitä. Kuvassa pikku palomies oman kypäränsä kanssa kerran kun nähtiin et paloauto ajaa tuohon rantaan ja sit läks sitä katsomaan ja kypärä mukaan. Lino seisoo tos vaik ei uskois : )

Käytiin lauantaina Juupajoen paloasemalla ja siel isi näytti kuin laskeutumisvaljaat puetaan. Tämä siksi kun poika perjantai iltana kulki kotona mittanauha kaulansa ympäri. Ja kaiken tän takiahan niitä vanhoja epäsopivia koirien remmejä on säilytetty..sillä Linolla on nyt Topin vanhat liian pienet valjaat mutta Linon jalkoihin menee just hyvin ja nahkaremmi toimii köytenä. Laskeutuu näiden vermeiden kera millon mistäkin ja huutelee et minä olen tippuntu kaivoon..tulkaa pelastamaan.

Tänään Esa istu sohvan edessä lattialla ja Lino hääräili sohvalla..heitti isälleen köyden ja sano et nyt voit vetää, olen kiinni.. Ja kun isänsä veti niin tyyny se köyden perässä tuli, huijas pojan ketale ja oltiin ihmeissään mistä nyt moisen juksuttelun keksi : ) ..pelastustehtäviä ja huijausta, liikaa on meidän elämässämme nyt Palomies Sami, Norman, Penni, Elvis, Mandy, Mandyn äiti ja isi, palopäällikkö jne.. Mielenkiinnolla seurataan koska tää vaihe laantuu. On leikkinyt synttäreistään asti päivittäin palomies Sami autoillaan..ne jo ihan romuna, ovet tippuu.

No hetkeä myöhemmin oli remmi Lennin housuissa kiinni. Lino oli laittanu sieltä pesulapusta se naps ja pelasti Lenniä pitkin lattiaa. Lenni oli kontillaan ja ihmetteli kun liuku vaan taaksepäin ja me käkätettiin tolkuttomasti. Lennilläkin oli kivaa ja leikki lopetettiin hyvin pian ettei tuu tavaks tai satu mitään vaik en meinannu siinä hepulissa saada tehtyä saati komennettua lainkaan : ))

se niistä leikeistä

S