6.11.2012

Mun kädet hetken ihan vapaat


Kirjoitettu klo 21.30

Tuo on edelleen niin käsittämätöntä et mun vauvat ne tuol kylpee yhdessä ja leikkivät niin nätisti. Mulla joogamatto viereeä ja ehdin yhden aurinkotervehdyksen tekeen ja sit olikin Linolla pissahätä..seuraava ja sit Lenni löi pyllynsä leluun ja eikun takas ja taas yks ja tais mennä pidempi pätkä ilman mitään ja hieno mahdollisuus jumppailla hetki. Lopuks viel askelkyykyin imetys 8kk vauva pyyhkeeseen käärittynä.

Tänään ollu hauska päivä ja tääl kävi vanha ystävä lapsineen ekaa kertaa ja loppu ihan aika kesken. Siitä on vuosia kun viimeks juteltu ja vitsit miten suut sauhus kuulumisia : )

Sain heidän matkaansa viis isoa Ikean kassillista vaatteita ja kenkiä levitykseen. Luopuminen on vapauttavaa ja rankalla kädellä olis syytä käydä läpi koko vaatekaappi jälleen kerran.

Pojat ovat kikattaneet tänään yhdessä, päivä on ollut ihana, vaikka heräsin viimeyönä 7h aikana vähintään 20kertaa, on päivä vaan ollut hyvä ja mielenkiintoinen. Toivotaan nyt parempaa yötä ja oonkin jo peiton alla näin aikasin, toisen tuollaisen yön jälkeen rupee oleen jo zombie olo.

Ihanan vapaa viikko tai siltä tuntuu nyt synttäreiden jälkeen kun ei ole kuin yks asia ja pikku aikataulu per päivä. Kesärenkaat edelleen autossa, ne olis syytä käydä vaihtaas jos hu tulee talvi.

Missähän Lino nukkuu..isänsä vei pojan omaan pikkusänkyyn ja en tiedä et onks siel vai isin kainalossa. Ihan kokeilumielessä taas kun välillä sinne on halukas. Saa muuttaa pikkuhiljaa. Kohta kurkistan.

Lenni tuli ite sängyltä alas tänään takaperin ja osaa vihdoin laskeutua seisoviltaan takas maahan. Oli niin hassu kun kiipeili paikasta toiseen ja äitin piti aina mennä auttamaan poika takas lattialle..nousee kaikkea vasten seisomaan ja kuljeskelee tukia vasten mut vasta tänään uskaltautui kunnolla pyllähtämään alas. On nakertanut porkkanaa, kurkku ja kesäkurpitsaa. Myös pienet lasten luomu hello kitty riisikkakuleivät ihan huippuja. Reilun euron pinkki pussi sokkarilla ja kaikkien makuun..kätsy eväs. Meil aina niitä eväänä joka paikas voin kera..vauvasta vaariin.

S