17.11.2012

Kaikkee nättiä

Tänään vihdoin sain osan kanervista ruukkuihin, vieläkin on laittamatta osa..mut olipas se kivaa ja sai asetella niitä niin kauan kunnes Lenni heräs.

Tänään ei kyl muuten oo ollu helppo päivä..herätty aikasin ja aamu alko Linon kohtauksella kun isi ei heiluttanu..ku ei tienny Linon olevan ikkunas, kaikkee on hajonnu ja Lenni tuli portaita alas ja Lino oli niin kovas kuumees yöl ja vielä vähän väsyny tänään eli ärhäkkä kun mikäkin.

Lenni nukku vaan vartin aamupäiväunet, heräs koirien haukuntaan. Tänään loppu siis yksinkertaisesti syli ja kädet kesken. Askarreltiin muovailuvahalla, ongittiin lusikoita, katsottii pikkukakkosta ja palomies samia, mun äiti oli aamupäiväl tääl ja isä kävi iltapäivällä. Sami dvd halkesi ja poikaa harmitti niin että itki sitä kesken päiväunienkin moneen kertaan vaik aina lohdutin et ei haittaa.

Mulla kaatu lastenhuoneen valkoinen puun mallinen naulakko ja yks oksa katkesi, ei oo enää yhtä hieno. Inhottavinta tosiaan oli kun Lenni löi päänsä meidän oven reunaan kun tipahti rappusilta suoraan sitä päin. Mä ja Lino kai silti enemmän järkyttyneitä kun se ite. Pelästy ja itki hetken mut ei ollu moksiskaan. Tiedän et haavereita sattuu ja varsinkin nyt kun kiipeilee joka paikkaan ja mistään ei viel osaa tulla alas, mut kyllä paniikki iski ja sattu sen puolesta. Mustelma nyt ottassa.

Meidät oli kutsuttu ystäville Me&i ja Leikkien kutsuille. Vaatetta meil on mutta noil lelukutsuilla en oo ollu sen jälkeen kun itse pidin ne pari vuotta sitten. Varasin maaliskuulle ne kutsut meillekin.

Oltiin hyvinkin paljon ennen tekemisissä tän ystäväperheen kanssa mut viimevuosina vähemmän. Heillä kaunis koti. Samantyylinen missä edellispäivänä kyläilimme. Silmä lepää, katsoo minne vaan. Ihanaa kun paljon valokuvia perheestä ja lapsista esillä ja niitä vanhoja huonekaluja, luo niin hyvää fiilistä. Muovailuvahaa ostettiin iso loota ja siihen linnamuotit, vahailu niin kivaa koko perheen voimin.

Huomenna ystävän 30v juhlat, minne menen Lennin kera. Aamu toivottavasti rauhallinen, nyt on sellanen tilanne jo kun ollu vuoden kotona et viikonpäivällä ei niin merkitystä. Toki kivaa kun Esa ottamassa vastuuta myös kotiasioista mut toisaalta jotkut asiat on paljon hankalampiakin joten tasapaino säilyy kun on vaihtelua. Lino välillä haastaa isäänsä ja homma päättyy siihen usein et sanoo haluavansa vaan isin syykkyyn. On kyl niin isässään kiinni et oikeen ihmettelen välillä missä se poika on : ) mukavaakin kun ottaa meikäläisestä yhä enemmän etäisyyttä vaikka niin tietty edelleen paljon kanssani. Ja sylitankkaukset tehokkaita, on vaan niin iso jo.

Oon koukus tääl sinkkuelämää jaksoihin ja ei malta nukkua.

Mulla on uus kamera ja galaxy tab kaupan päälle!! En oo tosin edes viel pakettia ehtiny avaamaan ja kai siihen tabbii pitäis sim korttiki hommata..en tajuu noist jutuist mitään, mut ehkä huomen saan tsekattua niitä ja haluun ruskean nahkasen kamerakotelon, mistä niitä saa!?

S